Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu4.7g10kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Ketsuppi, Felix0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.9g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g40kcal2g1.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko12g20kcal1g0.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.5g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g163kcal8.1g5.7g10.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493