Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g32kcal3g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1.5g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g130kcal12.1g5.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426