Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g36kcal1.4g4.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g18kcal0.7g2.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.4g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g147kcal5.7g18g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356