Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile7g9kcal1.3g0g0.4g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g48kcal4.6g0g3g0g
Valittu annoskoko12g24kcal2.3g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1.2g0g0.8g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731