Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.9g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkokaali keräkaali 4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g10kcal1g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g5kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal4g1.6g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648