Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 5.3g8kcal1g0g0.4g0g
Lanttu 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko12g10kcal1g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g82kcal8.1g1.6g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260