Pajalan puuro

Liota yön yli paloiteltuja luumuja, aprikoosia ja pellavansiemeniä litrassa vettä.

Kiehauta aamulla ja lisää leseet ja hiutaleet.

Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.

Pajalan puuro on hyvä ummetusvaivaan- toki terveellistä muutenkin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Mekumummu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g0.2g0.9kcal0.1g0g0.1g0.1g
Luumu kivetön, kuivattu 0.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal0.4g2.2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko12g7kcal0.2g1.1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.6g8.9g0.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141339