Lamminpään lumous

Leikkaa possun fileestä n. 1 cm paksuisia siivuja ja nuiji ne litteäksi.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paista pannulla kevyesti molemminpuolin ja ota pois.

Laita sipulit pannulle ja freesaa kevyesti.

Sekoita kerma ja mausteet joukkoon.

Sen jälkeen laita fileet ja liemi uunivuokaan ja paista n. 1/2 tuntia 175 asteessa.

Tarjoile perunan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Mutsi60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu, nuijittu possun ulkofileepihvi 360g3.5g3.6kcal0.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma (laktoositon) (Rainbow), annos 100g5.2g19kcal0.1g0.1g2g0g
Hieno sokeri0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, jauhettu (Nutrition data), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Ketsuppi coop X-tra (1kg pullo)0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g50kcal1.6g1g4.4g0g
Valittu annoskoko12g25kcal0.8g0.5g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g202kcal6.5g4g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435654