Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 4.6g17kcal0.4g3.7g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)2.5g3.3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.5g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow2.5g2.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g51kcal2.4g8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g26kcal1.2g4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.6g2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g210kcal9.8g32.8g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689