Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g27kcal0.2g6g0g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal0.1g3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.1g1.5g0g0.1g
Arvot/100g100g109kcal0.8g24.4g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878