Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton4.7g31kcal1.2g0.5g2.8g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kookoshiutale 0.8g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)4.7g20kcal3.6g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g119kcal10g2.2g7.8g0.8g
Valittu annoskoko12g59kcal5g1.1g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g30kcal2.5g0.6g2g0.2g
Arvot/100g100g478kcal40.3g8.9g31.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892