Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g6.7g7.4kcal0.5g1.3g0g0.3g
Punajuuri, keitetty, suolaton 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g30kcal1g3.8g1g0.8g
Valittu annoskoko12g15kcal0.5g1.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g124kcal4.1g15.4g4.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390