Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Maito, Kevyt1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.7g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Korppujauho 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal1g7.2g1g0.4g
Valittu annoskoko12g22kcal0.5g3.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g1.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal4g29g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068