Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Vadelma 3.3g1.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal1.2g5.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g22kcal0.6g2.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal4.8g22.6g6.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168