Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Auringonkukansiemen 1.2g7.4kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Kurpitsansiemenet, kuivattu0.9g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Kaurahiutale 0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g67kcal2.4g8.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko12g34kcal1.2g4.2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.6g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g272kcal9.7g33.9g10.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316