Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g3.5g20kcal0.2g2g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g59kcal0.6g4.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g30kcal0.3g2.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.2g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g238kcal2.4g19.4g6.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418