Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0g0.1kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1g3.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g16kcal0.8g1.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko13g8kcal0.4g0.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.2g7.2g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520