Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado3.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 3.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsa 2.9g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal0.2g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g7kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g57kcal0.8g5.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739