Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g15kcal0.8g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.4g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal3.2g7.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943