Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g2.7g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Peruna, uusi 2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal1g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.5g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g58kcal4g3.2g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125