Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g16kcal1.4g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.7g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.6g5.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126