Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.2g13kcal0.5g0.1g1.2g0g
Juusto, keskiarvo 3.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g67kcal4.2g1g5g1g
Valittu annoskoko12g34kcal2.1g0.5g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal1.1g0.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g275kcal17.2g4.1g20.5g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129