Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)2.1g7.3kcal0.3g1.5g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha2.4g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.9g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g29kcal1.8g3.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal0.9g1.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.3g14.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358