Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 4.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 6.8g3.2kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g16kcal0g3.4g0g0.4g
Valittu annoskoko13g8kcal0g1.7g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g65kcal0g13.6g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727