Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaurajauho 0.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 0.9g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g42kcal1.6g2.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko13g21kcal0.8g1.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.4g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g169kcal6.4g9.6g10.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712