Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Arkijuustoraaste (Valio)1.2g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal4.4g0g3g0g
Valittu annoskoko13g23kcal2.2g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal1.1g0g0.8g0g
Arvot/100g100g181kcal17.6g0g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204157