Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g1.4g4.9kcal0.2g1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g1g2.8kcal0g0g0.3g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.6g0.7kcal0g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g17kcal0.4g2.2g0.6g1g
Valittu annoskoko13g8kcal0.2g1.1g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g67kcal1.6g8.8g2.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610