Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.9g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste valio1.8g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1.2g2kcal0.3g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 0.8g1.1kcal0.2g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)2.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Banaani, kuorittu 0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g34kcal3g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g17kcal1.5g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g138kcal12g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687