Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%3.5g4.5kcal0.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa, tuore2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g15kcal1.4g1.2g0.4g0g
Valittu annoskoko13g7kcal0.7g0.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g59kcal5.6g4.8g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808