Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)3.1g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g30kcal1.6g0.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.8g0.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g118kcal6.4g2.4g8.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191