Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow2g5.5kcal0.3g1.2g0g0.2g
Hirvenjauheliha oma saalis1.6g1.8kcal0.3g0g0g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g18kcal1.4g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g70kcal5.6g9.5g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226