Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1.5g2kcal0g0.4g0g0g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g4.4g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)4.2g3.1kcal0.7g0g0g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g2g1.9kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g23kcal2.6g1.8g0.2g0g
Valittu annoskoko13g12kcal1.3g0.9g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.7g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal10.4g7.2g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560