Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.5g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Maito, Kevyt1.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 3.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal1g8.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko12g28kcal0.5g4.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g227kcal4g33.1g7.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149