Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.6g0g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas1g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3.9g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.7g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal1g6.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko13g28kcal0.5g3.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g224kcal4g24.6g10.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419