Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g3.2g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal1.2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.6g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g75kcal4.8g2.4g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339961