Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Fariinisokeri1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.8g2.6kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer1.6g8.1kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g1.6g7.6kcal0.1g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g104kcal1.8g12.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko13g52kcal0.9g6.2g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g26kcal0.5g3.1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g411kcal7.1g49.2g22.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005