Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g73kcal1.6g11g2.4g0.4g
Valittu annoskoko12g36kcal0.8g5.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.4g2.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g293kcal6.5g44.4g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403