Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Katkarapu 3.9g2.7kcal0.6g0g0g0g
Tomaattimurska 4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g2.4g6.1kcal0.2g1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g27kcal2g2.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko12g13kcal1g1.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.3g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471