Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 2.5g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kieli naudan 2.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g32kcal2g2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko13g16kcal1g1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal8g8g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641