Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi3.8g4.7kcal0.1g1.3g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo1.3g8.9kcal0g0g1g0g
Perunajauhot,rainbow2.5g8.1kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g72kcal0.8g12g2.4g0g
Valittu annoskoko13g36kcal0.4g6g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.2g3g0.6g0g
Arvot/100g100g290kcal3.2g48g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901