Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g0.9g6.7kcal0g0g0.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g3.8g10kcal0.2g0.1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.8g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g73kcal2g1g6.8g0g
Valittu annoskoko13g36kcal1g0.5g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.5g0.3g1.7g0g
Arvot/100g100g289kcal7.9g4g27g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913