Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.2g26kcal2.2g0g2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.6g5.5kcal0.2g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g73kcal5.6g0g5.8g0g
Valittu annoskoko13g36kcal2.8g0g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal1.4g0g1.5g0g
Arvot/100g100g291kcal22.4g0g23.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588