Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g6.2g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g0.7g3.1kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g28kcal2.8g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko13g14kcal1.4g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g110kcal11.1g1.6g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868