Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 4.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kymppi kevyt piirakkataikina3.6g8.8kcal0.3g1.4g0.2g0.1g
Oltermanni, perinteinen1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g40kcal2g3.2g2g0.4g
Valittu annoskoko13g20kcal1g1.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.5g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal7.9g12.7g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729