Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)4.9g3.2kcal0.6g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.8g4.4kcal0.2g0.2g0.1g0.9g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1.8g7kcal0.7g0.3g0.4g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g41kcal4g1.4g1.8g2.4g
Valittu annoskoko13g20kcal2g0.7g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal1g0.4g0.5g0.6g
Arvot/100g100g162kcal15.9g5.6g7.1g9.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188