Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Risottoriisi (Pirkka)1.4g4.5kcal0.1g1.1g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.2g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Aurajuusto0.9g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g25kcal0.6g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko13g13kcal0.3g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal2.3g12.5g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123