Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 2.6g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g21kcal1g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko13g10kcal0.5g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4g7.9g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754