Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1.3g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g10kcal0.6g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko13g5kcal0.3g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal2.4g3.1g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934