Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri rintafile,maustamaton2.9g3kcal0.7g0g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g30kcal2.4g0.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko13g15kcal1.2g0.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.6g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.5g1.6g7.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226874