Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g3.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g2.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g26kcal2g2g1g0g
Valittu annoskoko13g13kcal1g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g103kcal7.9g7.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586